Doe mee aan de Midzomernachtloop

Wandel of vaar mee op 16 juni!

Op 27 locaties in Nederland

Wat wil je doen?

Waar

  Een beweging voor de natuur

  Ligt je hart bij de natuur? Bij Natuurmonumenten geven we planten en dieren een groter leefgebied. Dit is de achtertuin waar iedereen kan ontspannen, spelen en genieten. Hier vind je prachtige natuur en cultureel erfgoed. Wij beschermen en onderhouden dit. Doe je mee? Sluit je net als meer dan 700.000 anderen aan bij de beweging voor de natuur.

  Kom bij de Bijenbrigade van OERRR!

  Er zijn steeds minder bijen in Nederland. En dat is heel slecht nieuws! Want bijen zijn onmisbaar voor het groeien van bloemen, fruit en planten. En daarom komt OERRR in actie! Doe ook mee, bouw een bijenhotel en maak bloembommetjes. Vraag nu een gratis actiepakket aan met bloemzaadjes en leuke dingen van OERRR. Samen zorgen we voor meer bijen. Jij doet toch ook mee?

  Vraag een gratis actiepakket aan

  Actueel

  Foto van de Maand

  Elke maand de mooiste foto's

  Heb jij een mooie foto gemaakt in de natuur? Doe dan mee met de fotowedstrijd van Natuurmonumenten! Upload elke maand jouw mooiste natuurfoto en maak kans op een mooie afdruk van je foto.

  Doe mee

  Uitgelicht

  Wat anderen zeggen...

  Natuur beschermen en tegelijk genieten

  Marijke S. uit Soest

  "De belangrijkste reden waarom ik Natuurmonumenten steun? Zodat de natuur in Nederland behouden blijft. We proberen elk jaar zeker een keer met de boswachter op excursie te gaan. Dat vinden wij en de kinderen super leuk en leerzaam"

  Word ook lid