Terug

Huur Niels van Buren in als spreker voor lezingen

5 Augustus - Amsterdam

Huur Niels van Buren in als spreker voor lezingen

Als eerste man met MS die de top van de Mount Everest heeft gehaald, heeft Niels van Buren een bijzonder verhaal te vertellen. Niels heeft zijn onmogelijk lijkende droom verwezenlijkt. Met zijn verhaal en ervaringen wil hij mensen motiveren en inspireren om hun eigen bergen te verzetten. Daarom is Niels nu in te huren als spreker voor lezingen. De opbrengst van de lezingen komt ten goede aan het financieren van nieuw wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte MS.

Motivatie en inspiratie

Hoe bereik je je doelen? Wat komt erbij kijken om een hoog doel als het beklimmen van Mount Everest te halen? Hoe ga ik om met tegenslagen? Dit zijn allemaal vragen waar veel mensen mee te maken hebben en mee worstelen. Natuurlijk heeft niet iedereen de wens om Mount Everest te beklimmen, maar veel mensen hebben ambitieuze plannen en dromen die moeilijk lijken te verwezenlijken. 
Door als MS-patiënt zijn grenzen op te zoeken en te verleggen, heeft Niels veel geleerd. Over wat je kunt bereiken met de juiste focus en doelgerichtheid. Dat je dingen kunt doen die je niet voor mogelijk had gehouden. En dat zelfs een chronische ziekte als MS niet hoeft te betekenen dat je je dromen niet meer kunt najagen. Door zijn bijzondere ervaringen kan Niels als geen ander vertellen over hoe je met de juiste motivatie heel veel kunt bereiken. 

Niels van Buren als spreker

Voor bedrijven en organisaties vertelt Niels over zijn drijfveren, ervaringen en de lessen die hij heeft geleerd. Nu Niels zijn droom heeft verwezenlijkt, richt hij zich op het inspireren van andere mensen om ook in beweging te komen.
“Voor stichting Mission Summit heb ik de Mount Everest beklommen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar de ongeneeslijke ziekte MS. Met Mission Summit wil ik ook mensen inspireren om zelf in actie te komen. Dat geldt voor mensen met MS, maar ook voor mensen die deze ziekte niet hebben. Ik haal er energie uit om mensen bij elkaar te brengen en ze te helpen hun dromen te realiseren. Door als MS-patiënt de Mount Everest te hebben beklommen, hoop ik mensen geïnspireerd te hebben en te hebben laten zien dat wat onmogelijk lijkt toch werkelijkheid kan worden.”

Geïnteresseerd in zijn verhaal? Via Speakers Academy is Niels in te huren voor lezingen. De opbrengst hiervan komt ten goede aan Mission Summit en daarmee het financieren van nieuw wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte MS.

Aanbevelingen

"Wow! Wat een inspirerend verhaal over een geweldig avontuur Niels. Hoe je van een idee wat begint aan de keukentafel, een schijnbaar onbereikbaar doel, Everest beklimt. Niet alleen het doel op zich, maar ook je reis er naartoe vond ik een bijzonder verhaal. En je bent nog altijd de persoon zoals ik je een aantal jaar geleden heb leren kennen: warm, motiverend en bovenal een oprechte persoonlijkheid. Het ga je goed en succes met het vertellen van je bijzondere levensverhaal!"

Joris Verheij

"Een man met een missie en een mooi verhaal. Met zijn verhaal en ervaring weet Niels op een aantal bijzondere punten te inspireren. Zijn boodschappen blijven hangen en zijn tegelijk ook gewoon praktisch te vertalen naar ‘everyday business’. Je hoeft van hem dan ook geen berg op om eigen grote doelen te gaan stellen en je weg er naar toe echt te gaan ervaren. Leuk hoe hij dit weet brengen."

René Brouwers

"Niels heeft op 14 juli een lezing voor mij collega's gegeven. Het is bijzonder om het verhaal van Niels te horen. Hij heeft ons meegenomen in zijn reis naar de top van de Mount Everest, en waarom iemand die geen bergbeklimmer is toch de hoogste top ter wereld bereikt. De manier waarop Niels met tegenslagen is omgegaan, is een inspiratie voor anderen. Een inspiratie die hij mooi weet te koppelen aan onze dagelijkse realiteit. Tot slot weet Niels het publiek tot het einde te boeien. Ik kan Niels als spreker van harte aanbevelen, naast een goed en inspirerend verhaal, ook nog mooi beeldmateriaal."

Marian Robbe